Verkocht!

Wonen in voormalig modezaak Admi?

Binnen de ring van Eindhoven in het stadsdeel ‘Strijp’ is het voormalige winkelpand getransformeerd tot twee luxe appartementen. Op de begane grond is hierdoor een zeer ruime benedenwoning met privé tuin op het zuid-oosten ontstaan. 

In deze woning is de luxe keuken het hart van het huis. De keuken is voorzien van een koffiecorner en twee eilanden. Het ene eiland beschikt over een luxe inductieplaat met geïntegreerde afzuiging en het andere eiland over een spoelbak en bar gedeelte. 

INDELING:

Entree:
De voordeur aan de straatzijde bied toegang tot zowel de beneden- als bovenwoning. Achter de voordeur bevind zich een halletje met een grote droogloopmat, beide meterkasten en twee voordeuren.

Bij binnenkomst in de woning is er een ruime bergkast en toegang tot de woonkamer.

Voorzijde woonkamer: 
Aan voorzijde van de woning is de woonkamer die geschikt is om te relaxen. Hier bevind zich ook de aansluiting voor de televisie. Als je doorloopt is daar plek voor een ruime eettafel. 

Kantoor:
Naast de keuken is er een bescheiden wand geplaatst zodat er een fijne thuiswerkplek gecreëerd kan worden. Ook is deze ruimte groot genoeg voor het plaatsen van bijvoorbeeld servieskasten. 

Keuken:
Tussen de woonkamer en de openslaande deuren naar de tuin bevind zich het hart van de woning, namelijk de keuken. De donker antraciete keuken, met keramisch betonlook blad, in combinatie met de houtlook PVC visgraat vloer straalt veel warmte en luxe uit. De keuken bevat een koffiecorner en twee eilanden. 

Slaap- en badkamer:
In de keuken bevind zich een horizontale schuifdeur die toegang bied tot de toilet, slaapkamer en badkamer. In de hal tussen het woon- en slaapgedeelte is een mooie uitsparing in de muur gemaakt om ruime kledingkasten te kunnen plaatsen. 

Vanuit de slaapkamer loop je de badkamer. Deze is voorzien van een dubbele wasbak, regendouche en aansluiting voor wasmachine en droger. 

Vanuit de slaapkamer is het ook mogelijk om via openslaande deuren de tuin te betreden. 

Bijzonderheden:

  • Luxe keuken met koffiecorner en twee eilanden.
  • De woning is op loopafstand van de grote Albert Hein, fietsafstand van het stadscentrum en nabij snelweg A2. 
  • De voorzijde van de woning is volledig nieuw en geïsoleerd. 
  • Alle kozijnen zijn nieuwe en voorzien van HR++ glas.
  • Schilderwerkzaamheden aan buitenzijde zullen in het voorjaar worden uitgevoerd. 

Address & Contact

Address:

eindhoven

GPS:

51.4370461, 5.45429065

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-