Beleggen / investeren

Zoekt u een veilige belegging met goede rendementen?

Wij ontwikkelen vastgoed met karakter. Wij investeren in hoogwaardige panden in de groeigemeenten van Nederland.

Interesse in de aankoop van een beleggingspand, neem gerust contact met ons op. 

Onze interesse gaat uit naar leegstaande en (deels) verhuurde panden. En wij schrikken niet van een verbouwing of achterstallig onderhoud.

Wij ontwikkelen met een lange termijnvisie en streven naar kwalitatieve ontwikkelingen met als doel een stabiele belegging voor de toekomst.

 

Wij zijn gespecialiseerd in de vastgoedmarkt van de groeigemeente van Nederland. Naast een stabiele belegging streven we ook naar kwaliteit in plaats van kwantiteit. Met geduld kopen wij slechts de panden die qua locatie gunstig liggen. 

 

Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bij de aankoop van nieuwe panden laten we ons door lokale makelaars adviseren, waarna we ons in het vervolg traject door AKD Prinsen laten begeleiden. Daarnaast hebben we het beheer volledig uitbesteed aan Van Bergeijk Beheer. Dit is een lokale professional die verantwoordelijk is voor het financieel-, technisch en commercieel beheer van alle panden van NUL40 Vastgoed.

 

Mocht u meer willen weten, neem dan even contact op via info@nul40vastgoed.nl of 040-2134443.  Dan komen wij graag een kop koffie drinken.

‘’Wij streven naar een goede balans tussen rendement en kwaliteit’’