!!VERKOCHT!! Beleggingspand

0
Woning m²
0
Winkelruimte m²

Kenmerken:
Prijs:                        Op aanvraag
Staat van pand:     Woning volledig gerenoveerd. Winkelruimte door huurder gerenoveerd.
Winkelruimte:        Verhuurd sinds 2003 en huurovereenkomst loopt tot mei 2028. Steeds per 5 jaar verlengen.    
Kijkmiddag:            Datum volgt.
Interesse:                Info@nul40vastgoed.nl

Te koop bieden wij aan een verhuurde winkelruimte en een gerenoveerde bovenwoning, beide met privé tuin, gelegen op een zeer gunstige locatie in Waalre ten opzichte van Eindhoven, de Hightech Campus en ASML. Dit in de woonkern van Waalre aan de Eindhovenseweg 64 en 64a. Het object is gelegen tegenover Den hof en zal na renovatie van dit winkelcentrum grenzen aan de ‘Groene Kamer’. Dit wordt een prachtig groen plein wat nog een potentiële huurverhoging voor de winkelruimte met zich meebrengt. 


Verder ligt op 150 meter afstand o.a. de Albert Hein, Etos, een bakkerij en nog veel meer voorzieningen. Bushalte voor de deur en op nog geen vijf minuten afstand loop je ook nog eens in de bossen.


Object

De winkelruimte met bijbehorende buitenruimte is sinds mei 2003 verhuurd. De huursom van de winkelruimte bedraagt EUR 14.568,—, excl. BTW per jaar en de expiratiedatum is 04-05-2028. De woonruimte zal na verbouwing verhuurd worden voor EUR 16.500,— per jaar. Beide huurders betalen een kale huurprijs welke zeer marktconform is. Wij streven ernaar om het pand van een minimaal een energielabel C te voorzien. Hierdoor creëren we duurzame, eigentijdse huisvesting voor de huurders/ bewoners en een duurzaam renderende belegging voor de verhuurder.

Bij interesse neem dan contact op via: info@nul40vastgoed.nl.

Address & Contact

Address:

Eindhovenseweg 64 waalre

GPS:

51.3957844, 5.47699230

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-